Týden ve světě e-sportů

Co je nového u e-sports.cz. a u progamers.cz, to se dočtete v této zprávě. Novinky z e-Sports.cz.:

Zajímavosti všeho druhu

I když je server e-Sports.cz. zaměřen primárně na informování o světě e-sportů, objevuje se na něm spousta zajímavostí, které jistě zaujmou i nemultiplayerově orientované čtenáře, například:

Tipy

e-Sports liga ESL

Společnost e-Sports provozuje v České republice ligu Electronic Sports League (dále jen ESL). V ní spolu soutěží stovky hráčů v mnoha populárních hrách současnosti.

 

JRC e-Sports.cz Winter Fun Tour

Společnost e-Sports.cz ve spolupráci s pražskou hernou JRC přináší seriál LAN turnajů v mnoha hrách. Podrobnosti o daném turnaji se dozvíte, když kliknete na zvolený titul. Kdo s účastní váhá, mohlo by mu v rozhodování pomoci, že se soutěží o spoustu hodnotných cen - originální hry, hardware od qiip, volné hodiny v herně. Ze soutěže UT 2004 1v1 si vítězství odnesl mikake, blahopřejeme!

Letem světem e-sporty

Závěrem se dostáváme k dění v e-sports světě. Pojďme se podívat na několik informací, jež byste měli zaznamenat (zbytek pochopitelně naleznete na www.e-sports.cz.):

 

Novinky z ProGamers.cz.:

PG Cyber Show - Česko vs. Slovensko

Jak jsme vás informovali minule, v pátek 10. prosince se v Brně uskuteční třetí PG Cyber Show. Ve všech předchozích případech se diváci museli spokojit s českými hráči, tentokrát přijede i výprava ze zahraničí, konkrétně slovenská Counter-Strike reprezentace. Vzhledem k tomu, že oba reprezentační týmy (naši i Slováci) jsou zhruba na stejné výkonnostní úrovni, dá se očekávat vyrovnaný souboj. PG Cyber Show se tentokrát odehraje v multiplexu Palace Cinemas Olympia, vstupenky jsou k dostání v pokladně multikina za 99 Kč. V ceně vstupenky je 1 hodina v herně PG Cyber Café zdarma, kromě samotného zápasu připravují ProGamers i soutěže pro diváky a předskokany, kteří diváky zabaví do doby, než se hráči připraví.

Vánoční výprodej her za ceny ProGamers

Vánoce se nám kvapem blíží a protože každý z nás rád dostává dárky, připravili jsme pro vás společně s našimi partnery něco velmi lahodného - VELKOU VÁNOČNÍ VÝPRODEJOVOU AKCI HER. Všechny tituly a jejich ceny najdete v našem ceníku, 215 her je se slevou 50%, dalších 111 se slevou 15% (v druhé části ceníku): VÁNOČNÍ CENÍK HER OD PROGAMERS Akce potrvá pouze do vyprodání zásob, takže neváhejte a hned kontaktujte naši obchodnici Petru na ICQ 320547747 nebo na e-mailu urbanova@progamers.cz. Ráda vám zodpoví vaše dotazy ohledně výprodeje.

Kalendář mezihernových turnajů a ostatních herních akcí

  • 10.12.2004 - PG Cyber Show v Brně
  • 11.12.2004 - PG Cyber Party
  • 18.12.2004 - nVidia W3 mezihernový ČMSP turnaj

Zdroj: tiskové zprávy

Váš názor Další článek: Cossacks II: Napoleonic Wars - screenshoty

Témata článku: , , , , ,