Týden ve světě e-sportů

Od ProGamers sice tentokrát tisková zpráva nedorazila, ale pojďme se alespoň podívat, co je nového u e-Sports.cz.

Samsung Euro Championship na CeBITu o 150 000 USD

V sousedním Německu se již brzy uskuteční akce nazvaná WCG 2005 - Samsung Euro Championship. Jedná se o nejdůležitější evropskou akci tohoto roku, neboť se na ní sjedou reprezentanti z takřka celé Evropy. WCG 2005 - Samsung Euro Championship se koná 10. - 13. března 2005 v Hannoveru, v rámci veletrhu informačních technologií CeBIT. Soutěžit se zde bude celkem v devíti hrách (PC, konzolové, ale i mobilní). Odměněna budou vždy první tři místa. Celkově se na výhrách vyplatí 150 000 USD.

Na ECG 2005 nebudou chybět čeští a slovenští zástupci. O části reprezentantů jsme vás informovali už dříve. Dnes vám představíme dalšího člena výpravy. Slovenskou republiku bude ve hře Unreal Tournament 2004 reprezentovat senTi. Blahopřejeme! A dále bychom vás rádi upozornili, že už 20.2.2005 se bude konat kvalifikace ve FIFA 2005. Kvalifikace proběhne v pražské herně JRC.

Zajímavosti všeho druhu

Tipy

Letem světem e-sporty

Závěrem se dostáváme k dění v e-sports světě. Pojďme se podívat na TOP 5 informací, jež byste měli zaznamenat (zbytek pochopitelně naleznete na www.e-sports.cz.):

Zdroj: tisková zpráva

Váš názor Další článek: ParaWorld - nová hra od tvůrců ANNO 1602

Témata článku: , , ,