Týden ve světě e-sportů

Od ProGamers sice tentokrát tisková zpráva opět nedorazila, ale pojďme se alespoň podívat, co je nového u e-Sports.cz.

Registrujte se na World Cyber Games 2005!

World Cyber Games 2005 (dále jen WCG 2005) je olympiáda v elektronických sportech. Celosvětové finále WCG 2005 se letos bude konat v Singapuru. Na podzim, celkem pět dní, zde bude bojovat mezi sebou na 800 hráčů ze 70-ti zemí světa! Rozdělí si statisíce dolarů! Mezi soutěžícími nebudou chybět ani čeští a slovenští hráči. Stejně jako uplynulé roky, i letos bude v České republice a na Slovensku zajišťovat kvalifikace na WCG společnost e-Sport Entertainment.

České Národní finále, ze kterého vzejdou reprezentanti, jež poletí do Singapuru, se bude konat v Praze. A to ve dnech 26. až 29. května 2005. Soutěžit se bude o letenky do Singapuru, věcné ceny od Intelu a Samsungu, originální hry od CD Projektu, apod. Soutěžit se bude v těchto hrách: Counter-Strike, Starcraft Broodwar, Warhammer 40.000 Dawn of War, Warcraft 3The Frozen Throne - pokud se chcete zúčastnit některého z těchto čtyř turnajů, zaregistrujte se!

Zajímavosti všeho druhu

Tipy

Letem světem e-sporty

Závěrem se dostáváme k dění v e-sports světě. Pojďme se podívat na TOP 5 informací, jež byste měli zaznamenat (zbytek pochopitelně naleznete na www.e-sports.cz.):

Zdroj: tisková zpráva

Váš názor Další článek: Makai Kingdom: ovládněte svět v tahovém RPG

Témata článku: , ,