Týden ve světě progamingu

Co je nového u e-Sports.cz. a u ProGamers.cz., to se dočtete v této zprávě.

Novinky z e-Sports.cz.:

Zajímavosti všeho druhu

I když je server e-Sports.cz. zaměřen primárně na informování o světě e-sportů, objevuje se na něm spousta zajímavostí, které jistě zaujmou i nemultiplayerově orientované čtenáře. Zde je TOP 5 článků, které byste si určitě neměli nechat ujít:

Tipy

JRC Day of Defeat turnaj

V rámci JRC e-Sports.cz Winter Fun Tour proběhl turnaj v Day of Defeat. Sjela se na něj spousta známých lidí z DoD scény, aby si zahráli a zabojovali o originální hry a herní příslušenství. Nakonec si vítězství odnesl favorizovaný tým SkyRiders.

Výsledky JRC Day of Defeat turnaje

  • 1. SkyRiders - Ned, hc, McJenik (originálky her, příslušenství)
  • 2. BlackTrains - s^mEca, zlo, Em!nem (originálky her, příslušenství)
  • 3. - Yeseter, Funky, Ozzy (příslušenství)

e-Sports liga Electronic Sports League

Společnost e-Sports provozuje v České republice ligu Electronic Sports League (dále jen ESL). V ní spolu soutěží stovky hráčů v mnoha populárních hrách současnosti.

  • První sezóna české ESL UT2004 Clan League je za námi. Prvenství si vybojoval tým illusion. Blahopřejeme! Letem světem e-sporty

Závěrem se dostáváme k dění v e-sports světě. Pojďme se podívat na TOP 5 informací, jež byste měli zaznamenat (zbytek pochopitelně naleznete na www.e-sports.cz.):

 

Novinky z ProGamers.cz.:

PlayZone.cz - 18 CW serverů zdarma jen pro vás !

Na herním portálu PlayZone.cz jsme pro vás nově připravili celkem 18 clan warových serverů s nastavením, které bude použito v následující sezóně PG a PZ Online lig. Všechny servery mají vlastní HLTV server, na kterých se automaticky nahrává demo a všech 18 serverů můžete užívat dle libosti. Líbí se vám to? Tak to určitě čtěte dále, protože to není jediná dobrá zpráva...:)

LOGITECH.PG Cyber Party - celonoční paření

Již tuto sobotu se v hernách AMD PG Cyber Café Anděl, Prodigy (Praha) a Babylon (Liberec) uskuteční PG Cyber Party, což je tradiční setkání herních nadšenců, kteří chtějí využít speciální nabídky herny - za pouhých 200 Kč (Anděl) resp. 150 Kč (Prodigy, Babylon) pro členy ČMSP si totiž můžou hrát celých 12 hodin. Dá se tak předpokládat, že herny budou zaplněny, a tak vám vřele doporučuji udělat si rezervaci na počítač s požadovanou hrou. To lze učinit na baru příslušné herny, telefonicky nebo emailem, podrobnosti najdete v odkazu. Začátek je tradičně v sobotu ve 22:00, konec potom v 10:00 ráno.

Nejčtenější novinky minulého týdne:

Kalendář mezihernových turnajů a ostatních herních akcí

  • 15.1.2005 - PG Cyber Party
  • 23.1.2005 - NVIDIA.W3 mezihernový ČMSP turnaj 1/05
  • 29.1.2005 - LOGITECH.PG Cyber Party
  • 6.2.2005 - LYNX.BW mezihernový ČMSP turnaj 1/05
  • 12.2.2005 - LOGITECH.PG Cyber Party

Zdroj: tiskové zprávy

Váš názor Další článek: Nová mega: stahujte nejnovější dema a videa

Témata článku: , , , , , ,