U Death Stranding 2 bych musel začít úplně od nuly, řekl Kojima

Pokračování rozhodně není smeteno ze stolu. Tak jednoduché by to ale nebylo.

Death Stranding už nějakou dobu okupuje poličky herních obchodů a i přes velmi nezvyklou premisu a podání dokázalo najít cestu k srdcím spousty hráčů. Hideo Kojima se v rozhovoru podělil o tom, že mnoho nápadů a celá premisa hry v zásadě vzešla z jeho dětství a nepříjemných zážitků, které v té době měl. 

Mnoho hráčů si však dokázalo příběh Sama Bridgese užít na velmi osobní úrovni, a práce na projektu v superlativech popisuje celá řada herců, jež se na vývoji podílela. Takže samozřejmě přichází na řadu otázka: co pokračování? Dočkáme se někdy Death Stranding 2? Na to nám naštěstí dal Kojima odpověď také, i když už dříve poznamenal, že Death Stranding je dost ucelený zážitek sám o sobě, který nepotřebuje pokračování. 

Kojima poznamenal, že návrat do zdevastovaného světa budoucnosti není vyloučen. V tom případě by ale "musel začít úplně od nuly". Co přesně tím Kojima myslel bohužel netušíme a tvůrce hry to nijak nerozvedl. Je dost možné, že by to znamenalo úplně nové postavy a nový příběh, který by nijak nesouvisel s tím původním. 

O všem ostatním však zatím můžeme pouze polemizovat. Death Stranding si každopádně můžete proběhnout už nyní, titul vyšel v listopadu pro PS4. 

Váš názor Další článek: Vampyr: temnota Londýna znovu povstává | Recenze Switch verze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,