Ubisoft bude svou ochranu zdokonalovat

Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft se po prolomení serveru uPlay u nedávno vydané akční adventury Assassin's Creed 2 nechala slyšet, že internetovou protipirátskou ochranu (více informací se o ní dočtete zde) bude nadále zdokonalovat a využívat u dalších očekávaných her.

"Většina nacházejících PC titulů Ubisoftu bude disponovat online ochranou," prozradil mluvčí firmy a dodal: "Stejně jako vylepšujeme naše technologie pro vývoj her, tak budeme stále zdokonalovat i ochranu."

Již bylo potvrzeno, že si bez internetového připojení na svém počítači nezahrajete nadcházející špionážní akci Splinter Cell: Conviction, nedávno ohlášený Pure Football, inovativní strategii R.U.S.E., očekávanou akční adventuru I Am Alive, závody TrackMania 2, Prince of Persia: Forgotten Sands či Ghost Recon Future Soldier.

Podobný přístup se dá očekávat i od ostatních vydavatelských společností. EA již nasadili podobný systém u real-time strategie Command & Conquer 4, ale tam byly servery velmi brzy hacknuty.

Zdroj: Eurogamer

Diskuze (1) Další článek: Víkendová herní polévka 14/2010

Témata článku: ,