Ubisoft konference v kostce: sázka na jistotu

Jednou z nejočekávanějších konferencí byla bezesporu akce Ubisoftu. Ten ale bohužel spíše zklamal a překvapil až v samém závěru.

Konference Ubisoftu na E3 patřily vždy mezi špičku ze dvou prostých důvodů. Každé přítomné vývojářské studio předvedlo na plátně epický trailer, doprovázený parádními in-game záběry. Nic víc k uspokojení hráče není potřeba. Ovšem letošní výstava byla nezajímavá a chvílemi dokonce nudná. Kvalitě ani nepřidávala moderátorka Aisha Tyler, která se opět ujala otěží i přes veškerou kritiku. Ale teď se pojďme podívat, co si pro nás Ubisoft do budoucna nachystal.

1370928588-the-division-1.jpg

Konferenci odstartoval známý kytarista Jerry Cantrell, který představil sólovým vystoupením hru RockSmith 2014. Ta nabídne vylepšenou verzi staršího bratříčka s novými prvky, jako je vlastní virtuální kapela či hlasové povely přes Kinect. U hudby ještě chvíli zůstaneme, jelikož je pro fandy tance a hudby v přípravě taktéž Just Dance 2014.

Další obří reklamní masáže se dočkal i připravovaný Splinter Cell: Blacklist, jelikož datum vydání už je na spadnutí. K vidění byl nový mixovaný trailer, který místy spíše působil chaoticky, navíc nepředstavil vůbec nic nového. Ale co už.

Místo dostaly i staré známé animované tituly. Rayman: Legends do se dočkal nového vtipného traileru a gameplay videa. Představen byl nový člen do rodiny zlobivých králíků Rabbids Invasion, který má zastoupit interaktivní seriál pro ty nejmenší a vyjde exkluzivně pro Kinect. Ubisoft přivezl i připravované MMO The Mighty Quest a nově získaný titul od zkrachovaných THQ - South Park: The Stick of Truth.Jak se dělá Nagasaki prdnutí se dozvíte v novém videu.

Prvně byl představen závodní arkádový titul The Crew. Ten má předvést revoluci v žánru a rozbít zeď mezi pomyslným multiplayerem a singleplayerem. V obřím světě (celé USA) budete moci závodit podle svých pravidel, kde se vám zachce a jak se vám zachce. Taktéž půjde přepínat snadno mezi jednotlivými městy či auty. Opomenuti nebudou ani tuneři, kteří svého plechového miláčka přizpůsobí obrazu svému díky rozmanité úpravě, kde si klidně vyměníte i šroub podle svého stylu. Že by obstojný nástupce zkrachovalé značky Test Drive Unlimited?

Černé eso Watch Dogs z minulého roku se ukázalo na pódiu v novém parádním videu. To samé platí i pro Assassin's Creed 4: Black Flag. Jednoduše řečeno, Ubisoft trailery umí na jedničku!

Svých pět minut slávy odbyl titul Trials, jenž vyjde ve dvou verzích. Trials Frontier zavítá na mobilní zařízení a Trials Fusion na next-gen konzole.

Post-apokalyptických her je na trhu jako hub po dešti a ve vývoje je pravděpodobně jedno z největších překvapení výstavy. Ubisoft stejně jako minulý rok připravil na závěr nabušené odhalení další nové IP s názvem Tom Clancy’s The Division.

Jednat se bude o online střílečku v otevřeném světě s RPG prvky, zabalenou do nádherného vizuálního zpracování. Svět zaplavil chřipkový vir, který zapříčinil kolaps infrastruktury a společnost mění v chaos. Začíná rabování a boj o přežití.

Váš názor Další článek: Bohemia Interactive odhaluje Take On Mars

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,