Ubisoft odhalil line-up na E3: The Division 2, Beyond nebo Skull and Bones

Ubisoft oficiálně potvrdil, že na E3 se můžeme těšít na některé z nejočekávanějších her vůbec. K tomu se navíc chystá i několik překvapení.

Od 11. do 14. června bude Ubisoft předvádět novinky ze svojí produkce. Některé z her už budou ukazovat hratelnou verzi a hodně napoví o jejich budoucím osudu. Hned 11. června budeme mít možnost vychutnat si  Tom Clancy's The Division 2, Beyond Good & Evil 2, Skull and Bones, Starlink: Battle for Atlas a Transference. Kromě The Division 2 odhalila všechny tyto hry už loňská E3 a my se tak můžeme podívat, jaký pokrok za ten rok vývojáři udělali.  

Právě Skull and Bones nedávno dostalo odklad data vydání na rok 2019. Bude tak příjemné vidět, v jaké fázi hra je a jaké nové informace dostaneme. Stejně tak by měla světlo světa v roce 2019 spatřit střílečka The Divison 2, která snad napraví reputaci předchůdce. 

Jedním ze slibovaných překvapení by mohlo být „něco velkého“, co slibuje Ubisoft hráčům For Honor. Předpokládá se, že vývojáři vypustí na bojiště další nové postavy. Nejvíce si hráči ale asi přejí překvapení v podobě nového Splinter Cellu, o kterém už se nějakou dobu šušká. 

Diskuze (5) Další článek: Studio Farm 51 odhaluje multiplayerovou válečnou střílečku World War 3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,