Ubisoft odhalil řadu nových informací k chystanému obsahu do AC: Origins

Ubisoft nejnovější díl Assassin's Creed čas od času pěkně oživuje a včera oznámil datum vydání připravovaného nového obsahu.

Assassin's Creed Origins patří pravděpodobně mezi nejkvalitněji zpracované tituly vydavatele za poslední dlouhou dobu. Nepřekvapí tak, že se o něj Ubisoft patřičně stará a včera oznámil datum vydání jak prvního příběhového DLC ke hře, tak dalšího dodatečného obsahu včetně očekávaného Discover módu.

Tak předně, The Hidden Ones DLC bude k mání už příští týden, od 23. ledna letošního roku, a zavede Bayeka s jeho týmem zabijáků do zcela nové oblasti, kde se budete muset postavit římským vojákům. Maximální úroveň poskočí na 45 a k mání budou samozřejmě i nové obleky, zbraně, vybavení a dopravní prostředky. 

Už nyní byste však měli mít hru aktualizovanou do nejnovější podoby, která dovoluje mimo jiné prodávat obleky a obsahuje i nový quest Incoming Threat, který vás má připravit na DLC. 

Ubisoft také odhalil více o připravovaném samostatně hratelném módu The Discover Tour, ve kterém budete moci procestovat herní mapu a podstoupit celou řadu komentovaných průvodů plných zajímavých informací a poznatků od světových historiků a archeologů. Stane se tak už 20. února, tedy prakticky za pár dní. 

Pár detailů se dozvídáme i o druhém příběhovém DLC, The Curse of the Pharaohs, které se vám do rukou dostane 6. března. Navýší level na 55 a opět potěší celou řadou nových zbraní, vybavení a udělátek. Těšing!

Diskuze (2) Další článek: Tvůrci Theme Hospital kutí další projekt, opět budete šéfovat nemocnici

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,