Ubisoft odhaluje více oficiálních detailů o akční onlinovce The Division

Minulý měsíc Ubisoft opět šokoval na E3, když představil svůj nový titul Tom Clancy's The Division pro PS4 a Xbox One. Ovšem až teď k nám dopluly první ficiální informace od vývojářů.

Ubisoft minulý rok na konferenci šokoval herní scénu skvěle vypadající hrou Watch Dogs. Letos tomu nebylo jinak, světu představil svůj nový projekt Tom Clancy's The Division, který má redefinovat tuto sérii.

"Našim cílem u Tom Clancy's The Division není nic menšího, než zcela změnit pohled na online RPG hry. S výkonem next-gen konzolí můžeme nabídnout úchvatné prostředí a precizní multiplayer, kde budou hráči spolupracovat ve zhroucené moderní společnosti s důrazem na reálné zpracování," řekl výkonný producent Fredrik Rundqvist.

1370928566-the-division-5.jpg1370928595-the-division-2.jpg1370928598-the-division-3.jpg

V dnešní době žijeme ve složitém komplexním světě, kde se vzájemně propojená pavučina zdánlivě zanedbatelných problému může zhroutit jak domino a tím ochromit společnost během několika málo dní. V The Division ničí nelítostná pandemie New York a kvůli ní selhávají základní prvky společnosti, jako je doprava, jídlo a komunikace. Společnost se mění v jeden velký chaos a v tento okamžik do akce nastupují speciálně vycvičení agenti (vy), aby nastolili opětovný pořádek a získali zpět město.

Tvůrci chtějí podat snad co nejvíce autentický svět a dynamické prostředí, kde velkou roli hrají i ty nejmenší detaily. Ve velkém otevřeném online RPG světě bude nezbytný postup s partou kamarádů, kde každý použije svůj důvtip, dovednosti k přežití a taktickou vyspělost. Váš postup bude následně odměňován bonusovými body a vybavením ze zabitých protivníku, tzv. "loot". Díky tomu si každý bude moci přizpůsobit svého agenta na tisíce způsobů, a to nejen vizuálně. K dispozici bude propracovaný strom schopností a inventář, vše plně k vašim službám. Hledání unikátních předmětů v prostředí tedy bude lákavým zpestřením.

1370928591-brooklyn-riot.jpg

Novinkou pak bude ještě podpora mobilních zařízení, kde se hráč bude moci připojit v reálném čase do dění ve hře a pomoci kolegům.Tato vymoženost umožní nahlížet například na bitvu z ptačí perspektivy a tím získat lepší přehled nad situací. Mobilní člen týmu tak může označovat nepřátele nebo posílat smrtelné útoky ze vzduchu.

Zdroj: Gamepur

Diskuze (2) Další článek: Projekt Broken Age potřebuje více peněz, tři miliony nestačí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,