Ubisoft otevírá nové studio ve Winnipegu

Do Winnipegu v Manitobě míří nová pobočka studia Ubisoft, která se připojuje ke kolektivu týmů rozvojových AAA titulů v Montrealu, Quebecu, Saguenayeu a Torontu.

Studio bude hrát klíčovou roli jako místo společného rozvoje, podporující oblíbené franšízy, včetně Assassin's Creed a Far Cry, a to vývojem nástrojů a technologií, které umožní týmům vytvářet pro hráče působivé a poutavé otevřené světy.

"Vytvoření těchto masivních virtuálních světů je stále složitější," říká Yannis Mallat, generální ředitel Ubisoft Canadian Studios. "Je velmi důležité, aby naše vývojové týmy získaly přístup k nejlepším technologiím a nástrojům, aby mohli pokračovat v rozvoji nejinovativnějších her na našem rychle se rozvíjejícím, vysoce konkurenčním trhu."

Ubisoft Winnipeg najme inženýry, programátory nástrojů, technické umělce a další specialisty z Winnipegu. "Díky prosperujícímu místnímu technologickému, kreativnímu průmyslu a inovativním univerzitním a vysokoškolským programům, které spojují tvůrčí umění a IT je Winnipeg skutečně skrytým klenotem pro talent v oboru videoher," říká Darryl Long, generální ředitel společnosti Ubisoft Winnipeg.

"Jsem nesmírně nadšený tím, čeho budeme moci s tímto novým studiem dosáhnout."

Váš názor Další článek: Injustice 2: Legendary Edition - nabušený balíček (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,