Ubisoft oznamuje The Crew Motorfest. Budeme závodit na prosluněném ostrově Oahu

Pravidlo, že dnes už na oznámení novinek není potřeba žádná větší akce, platí už i pro Ubisoft. Ten bez větších okolků představil pokračování své závodní série jménem The Crew Motorfest. Měli bychom si ho zahrát ještě letos na PC, PS4, PS5, Xboxu One a Xboxu Series S|X

Prohánět se budeme po ostrově Oahu v havajském souostroví. Je tedy jasné, jaké prostředí můžeme očekávat. Kromě hustých deštných lesů to budou třeba sopečné svahy a dojde i na prostředí města Honolulu. S Havají se samozřejmě pojí i prosluněné pláže a ani ty tady nebudou chybět. 

Z informací, které o Motorfestu zatím máme, to vypadá, že se tento díl bude soustředit na automobilové závody, což je výrazný rozdíl oproti jeho předchůdci. Ve druhém díle jste se mohli prohánět po Americe i na lodi či v letadle. Více informací máme každopádně očekávat v následujících měsících. 

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si novinku od Ubisoftu vyzkouší, můžete zkusit štěstí v Insider programu. Zaregistrovat se může každý a první testy na PC by měly začít už zanedlouho. 

Zdroj: TZ

Diskuze (1) Další článek: Microsoft zdražuje Xbox Series S|X, ale zatím jen v Japonsku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,