Ubisoft plánuje do března roku 2020 vydat až 4 nové AAA projekty

Ubisoft má se svou Ačkovou produkcí velké plány.

Do konce letošního fiskálního roku zbývá pár měsíců a Ubisoft už začíná pomalu ale jistě koukat do budoucnosti a plánovat své nejbližší projekty. Na nedávné konferenci investorů odhalil vydavatel nejen výsledky třetího čtvrtletí letošního fiskálního roku, ale zamířil i do roku následujícího. 

Tento fiskální rok bude probíhat v období 1. dubna 2019 - 31. března 2020 a Ubisoft plánuje do konce tohoto období vydat 3 až 4 nové špičkové AAA herní projekty. Žádné přesnější informace ale bohužel nezveřejnil, takže nezbývá než trošku spekulovat. 

Vzhledem k tomu, že se v letošním roce žádný nový díl série Assassin's Creed nechystá, můžeme tuto značku směle vyloučit. První důstojným adeptem na post jedné z AAA her je samozřejmě pirátská akce Skull & Bones, která byla oznámena v minulém roce a je pravděpodobné, že by se mohla objevit už letos. 

Také se už nějakou dobu šušká o třetím dílu městské akce Watch Dogs, který je minimálně v raných fázích vývoje. Většina fanoušků ale stejně prahne především po plnohodnotném pokračování série Splinter Cell, která ze všech zmíněných vypadá nejreálněji. Ostatně, své oznámení přetáhla už o solidní kus a nedávné lákadlo na Facebooku španělského dabéra Sama Fishera jen přihazuje dříví do ohně. Vrátí se Sam letos?

Váš názor Další článek: Apex Legends: dva se perou, třetí se směje (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,