Ubisoft si na zfilmování Ghost Recon přizval Michaela Baye

Ubisoft spolupracuje s Warner Bros. Pictures a režisérem série Transformers na velkorozpočtovém filmu, založeném na známé taktické střílečce Ghost Recon.

Společnost se snaží už delší dobu veřejně produkovat filmy podle jejich největších sérií. Například v polovině minulého roku pro nás přichystala přes dvacet minut dlouhý filmeček Ghost Recon: Alpha, který posloužil jako prequel pro hru Ghost Recon: Future Soldier. Nyní se jde na stříbrné plátno.

Bohužel žádné další podrobnosti nejsou v tuto chvíli známy, snad kromě nadšeného prohlášení z Ubisoftu. "To, že na plátna přivede celovečerní film založený na sérii Ghost Recon jeden z nejznámějších hollywoodských režisérů je náš velký sen. A ve spolupráci s Warner Bros, kteří jsou bezkonkurenční v úspěšné výrobě, marketingu a distribuci velkých filmů složených ze špičkových talentů, si myslíme, že má tento projekt obrovský potenciál." sdělil Jean-Julien Baronnet, generální ředitel společnosti Ubisoft Motion Pictures.

ghost-recon-future-soldier.jpg

Michael Bay je znám především svými akčními blockbustery jako Mizerové, Armageddon či filmovou trilogií Transformers. Určitě bude zajímavé sledovat, jak si s touto výzvou pohraje.

Zdroj: IGN

Váš názor Další článek: Nový Mirror’s Edge nabídne více možností a otevřený svět

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,