Ubisoft spouští službu uPlay

V zemi žabích stehýnek, módních výstřelků a neustále demonstrujících lidí sídlí taková menší sympatická firmička jménem Ubisoft. Ta, když zrovna nepomáhá Samovi Fisherovi vypořádat se s bývalým zaměstnavatelem, nebo Eziovi s jeho smrtícím povoláním, koumá, odkud a jak by se daly vydolovat další eura do věčně poloprázdné pokladničky. A jak se zdá, zaplnit by ji měla služba uPlay.

Podle všeho se bude jednat o podobnou službu jako je Games for Windows, avšak s tím rozdílem, že bude skutečně multiplatformní a zatím s ní nekamarádí skoro žádná z her. Zapojit se do její bety tak můžete pouze s pokračováním Assassin's Creed, přičemž je úplně jedno, jestli prostřednictvím X360, PS3, či PC.

VIDEO: 2394 'Uplay - představení'

A k čemu, že to bude dobré? Za hraní skrze uPlay, konkrétně za plnění nejrůznějších úkolů, budete získávat takzvané "uPlay Win Units", za než budete moci následně pořizovat nejrůznější doplňky a bonusy do své oblíbené hry. V současné době takto můžete získat kupříkladu novou mapu do AC2, oblečení pro Ezia, či minihru v kryptě rodiny Auditore.

Do budoucna si Ubisoft od služby slibuje spolupráci se všemi hrami, o něž se jejich protfolio v následujících letech rozroste (jak to bude se staršími tituly je zatím ve hvězdách), což jistě ocení především hráči. Kromě in-game bonusů totiž bude možné uPlay využívat i jako sociální službu.

A chybět rozhodně nesmí ani uPlay Shop, kde bude možné řadu blbůstek koupit za reálné peníze. Něčím se vývoj podobné srandy zaplatit musí. I přesto to ale zatím vypadá docela zajímavě. Více informací hledejte na oficiálních stránkách.

Zdroj: Oficiální stránky

Diskuze (3) Další článek: EA Sports Active má dva obchody

Témata článku: , , , ,