Ubisoft věří v růst videoherního průmyslu

Firma Ubisoft oznámila výsledek hospodaření za uplynulý půlrok, končící 30. září. Její příjmy dosáhly výše 344 miliónů eur. Za příjmy mohou především povedená vypuštění her Brothers in Arma Hell`s Highway a Soul Calibur IV, stejně jako silné prodeje „causal“ her, například Imagine Teacher, My Secret World by Imagine a PlayZone Sports Party.

VIDEO: 325 'Brothers in Arms: Hells Highway - násilí ve hře'

Yves Guillemot, šéf marketingového oddělení, komentuje: „Ubisoft vydal spoustu titulů i přes nepříznivé podmínky. Pozorně a pravidelně jsme sledovali změny v ekonomice, stavu našeho odvětví a finančních cílů. Pokud se podíváme do budoucna, věříme v růst videoherního průmyslu, což nám umožní dynamický rozvoj pro zbytek roku 2008 a zbytek roku 2009. Chceme zvýšit podíl na konzolích a podpořit tak jejich prodeje. Stejně tak doufáme, že budeme mít kvalitní a rozmanitý line-up, který bude postaven přesně podle představ jak hardcore, tak causal hráčů.“

VIDEO: 219 'Anno 1404 - trailer'

Ubisoft také oddálil vydání hry Anno 1404 a jedné zatím neznámé hry. Oba tituly měly přijít na trh již v září letošního roku, nyní je nejpravděpodobněji uvidíme až v říjnu 2009.

Zdroj: videogamer

 

Váš názor Další článek: Stahovatelný obsah World Tour i na Wii

Témata článku: , , , , , , , ,