Ueda: The Last Guardian je inspirovaný Prince of Persia

Spousta nových informací o The Last Guardian... a CGI trailer.

Zanedlouho bude vycházet poetická dobrodružná hra The Last Guardian, na kterou jsme čekali dlouhých devět let. Její tvůrce Fumito Ueda a Sony v nedávném rozhovoru prozradili několik informací, které vás na titul ještě více navnadí.

„Je to jednoduché… na konci hry, až ji celou projdete, pokud budete mít pocit, že Trico opravdu existuje, tak jsme náš cíl splnili,“ řekl Ueda o vydání hry.Naznačil tak, že jsou mu prodeje vlastně celkem jedno, hlavně ať se The Last Guardian líbí těm lidem, kteří si ho koupí.

Co se týče inspirace, Ueda mluvil o Prince of Persia a Another World, ale zmínil také Virtua Fighter, což, přiznává, může vypadat zvláštně. „Všechny ty tituly mají společnou pečlivost v animaci.“ Zmínil také, že The Last Guardian se odehrává ve stejném univerzu jako jeho předchozí hry Ico/Shadow of Colossus, ale nebude to nikde explicitně zmíněno ani ukázáno.

27729477841_035768e880_z.jpg
The Last Guardian si prošel složitou cestou

The Last Guardian je jedna z nejočekávanějších her posledních let. Zda dostojí své pověsti, zjistíme už v prosinci. Mezitím se můžete podívat na nový CGI trailer, který vás rozhodně chytne za srdce. 

Váš názor Další článek: Trailer na novou hru od autorů Alan Wake přijde „velmi brzy“

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,