PC | X360 | PS3 | Akce | Video

Ujetá střílečka Far Cry 3: Blood Dragon je oficiální, vyjde na začátku května

Jste seržant Rex Colt. Napůl člověk, napůl stroj. Váš úkol je jasný, zastavit armádu zabijáckých kyborgů a zachránit svět.

Ubisoft vystavěl reklamní kampaň kolem Far Cry 3: Blood Dragon na mlčení a údajných únicích informací, což se jim vydařilo na jedničku. Minimálně v mých očích si tahle podivnost vysloužila zájem. Blood Dragon je střílečka stavějící na některých aspektech Far Cry 3, ovšem k jejímu spuštění nebudete potřebovat původní hru.

FC3BD_Badass_Pause.jpgFC3BD_Lab.jpgFC3BD_Minigun_battle.jpg

Otevřené herní prostředí ostrova je tu opět, ovšem tentokrát ho tvůrci prozářili neony a osídlili armádou zabijáckých kyborgů a draky střílejícími lasery z očí. Ano, bude to naprosto tupá střílečka obalená snad všemi myslitelnými klišé z béčkových filmů osmdesátých a devadesátých let. A tvůrci jsou na to pyšní.

Píše se rok 2007 a Zemi zničila jaderná válka. Cestou k míru by mohla být mocná biologická zbraň ukrytá na vzdáleném ostrově. Vy jste seržant Rex Power Colt, kybernetické komando Mark IV. Vaše mise je prostá, vydat se na ostrov a zjistit informace o tajemné zbrani. A mezitím si to musíte vyřídit s armádou zabijáckých kyborgů a nenechat se přitom sežrat kovovými žraloky či uškvařit lasery střelícími draky.

FC3BD_OMEGA_door.jpgFC3BD_shotgun.jpgFC3BD_Sniper.jpg

Far Cry 3: Blood Dragon staví na nekompromisní akci a stylovém zpracování evokujícím zmíněná akční béčka. Hlavního hrdinu ztvární hollywoodský herec Michael Biehn (Terminátor, Vetřelci atd.) a stylový hudební doprovod vytvořila australská hudební formace Powerglove.

Blood Dragon vyjde ve stahovatelné podobě na PC, X360 a PS3, přičemž na PC by měla být dostupná i klasická disková verze. Hra se objeví už 1. května za cenu 12 liber (necelé čtyři stovky korun). Pokud si hru předobjednáte (Steam, Ubi shop) na PC, dostanete soundtrack.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Klasická akční plošinovka Flashback se vrátí v nablýskané HD grafice

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,