Ukázky dabingu z české verze Darkened Skye

Společnost CD Projekt dnes uvolnila mp3 ukázky dabingu z české verze Darkened Skye. Jak sami uslyšíte jde o vtipnou 3D akční fantasy adventuru.

Příběh vypráví o mladé dívce Skye z Lynlory, která už má dost pasení dwentilů a sní o dobrodružném životě. Její sen se splní po nalezení kouzelného předmětu, ale v trochu jiné podobě - začnou ji pronásledovat služebníci zlého Necrotha a Skye musí bojovat o svůj holý život.

Tato hra jistě nezklame nikoho, kdo má rád akční adventury, kouzla a magii. Podmanivou atmosféru skvěle doplňuje kompletní profesionální český překlad a dokonalá zvuková stránka. Skye veškeré své počínání vtipně komentuje, o dokonalé hlášky se postaral Birdman.

Hra je již v prodeji za příjemně nízkou cenu 499,- Kč na pultech prodejen Autocont, Comfor, Triline, DatArt, QSHOP a v hypermarketech MAKRO, Hypernova, Electrocity a Carrefour. Najdete ji však i na www.xzone.cz, www.gamestore.cz a ve všech dobrých virtuálních obchodech. Na Slovensku si pro ni skočte do JRC nebo Carrefouru nebo Clios.

Zde si můžete stáhnout mp3 ukázky dabingu z české verze hry:

ftp://ftp.cdprojekt.info/pub/_press/DarkenedSkye/mp3/ukazka1.mp3
ftp://ftp.cdprojekt.info/pub/_press/DarkenedSkye/mp3/ukazka2.mp3
ftp://ftp.cdprojekt.info/pub/_press/DarkenedSkye/mp3/ukazka3.mp3
ftp://ftp.cdprojekt.info/pub/_press/DarkenedSkye/mp3/ukazka4.mp3
ftp://ftp.cdprojekt.info/pub/_press/DarkenedSkye/mp3/ukazka5.mp3

Více informací naleznete na adrese www.cdprojekt.cz

Zdroj: PR

Váš názor Další článek: Data vydání her z nabídky TOP Distributor

Témata článku: , , , , , ,