Akce | Wii

Umění ninjů v Tenchu 4

Niinjové byli mistry v dnes snad až neznámém umění zvaném šinobidžucu, což v sobě skloubí hned několik různých druhů boje. Právě proto jsou málomluvní chlapíci často obsazování do her či filmů. Pokud tíhnete spíše k prvně jmenovanému, napněte oči, protože vám přinášíme informace o připravované akci Tenchu 4, jež je určena pro konzole Nintendo Wii a Sony PSP.

Vašim cílem bude udržet tenkou hranici míru ve feudálním Japonsku, přičemž pomoct by vám v tom měli dva elitní ninjové - Rikimaru a Ayame. Oba dva se mohou pyšnit skvělými akrobatickými schopnostmi, takřka bezchybným ovládáním jakýchkoli zbraní (především pak sečných) a mnohé další. Když už jsme u těch zbraní, slušelo by se říci, že nebudou chybět vrhací hvězdy, katany, díky nebo kouřové bomby na dezorientování protivníků. V kůži hlavních aktérů si projdete deset misí, obsahujících pět desítek různých úkolů.

Těšit by se měli obzvláště majitelé konzole Wii, neboť díky nunchanku a Wii remote zažijí veškeré souboje v podstatě „na vlastní kůži“. Pozadu však nezůstává ani PSP verze, ostatně, házet šakeny po nepřátelích, například když jede autobusem do školy nezní vůbec špatně. Datum vydání v Severní Americe bylo stanoveno na konec příštího roku, a to na obě platformy.

Tenchu4_PSP_052.jpg Tenchu4_PSP_053.jpg
Tenchu4_PSP_058.jpg Tenchu4_PSP_059.jpg
Tenchu4_PSP_060.jpg Tenchu4_PSP_066.jpg
Tenchu4_PSP_068.jpg

Zdroj: Worthplaying

 

 

Dostupné pro: Wii, PSP
Žánr: Akce
Výrobce: Acquire
Diskuze (4) Další článek: Žebříček nejkradenějších her

Témata článku: , , ,