PS3

Uncharted 2 dostane další MP demo

Jeden z ředitelů tvůrčího studia Naughty Dog, Evan Wells, v live chatu na americkém Playstation blogu prozradil, že se ještě před vydáním Uncharted: Among Thieves dočkáme druhého multiplayerového demo. Kdy konkrétně ho na PSN najdeme zatím tvůrci neví, ale prý se tak stane již velmi brzy. Plná verze hry se ostatně na pultech obchodů objeví již na podzim.

VIDEO: 1845 'Uncharted 2: Among Thieves - ukázka hraní'

Důvodem pro vydání druhého MP dema prý byla snaha nabídnout fanouškům co největší herní zážitek. Vývojáři údajně stále mají v rukávu několik multiplayerových módů, s kterými by se chtěli pochlubit, a tak není ani jisté, kterých se nakonec dočkáme v plné verzi. Kromě toho Wells prozradil, že se posunu kupředu dočká i singleplayerová kampaň.

Ta prý bude ještě delší než v prvním díle, přičemž plných 90 minut budou zabírat pouze cut-scény. Mimo to pak Evan dodal, že dbají na to, aby na trh dopravili skutečně 'standalone' pokračování, díky čemuž se fandové nemusí bát, že hru nepochopí, když nehráli původní titul. Přesto se ale v pokračování objeví několikero charakterů z jedničky.

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: PS3
Výrobce: Naughty Dog
Začátek prodeje: 16. října 2009
Váš názor Další článek: Dvě potvory ze zrušeného RPG Aliens

Témata článku: , , , , , , ,