PS3

Uncharted 2 i s multiplayerem

To jsou věci! V Sony asi dospěli k přesvědčení, že samotné hledání pokladu nestačí, a tak Nathanovi napařili i multiplayer. Snad aby se na cestách nebál, snad aby se mohl očkovat s kamarády. Co? Že je vám to málo? Vážně? Dobrá tedy. A co když vám prozradíme, že páni vývojáři návdavkem přihodí i kooperativní mód. Už je to lepší?

1.jpg2.jpg

To nejzajímavější jsme si však lišácky nechali až na druhý odstavec. A jelikož jsme už v redakci všichni po obědě a šťastní (alespoň na chvíli), rozšoupneme se, a té "zajímavé" informaci věnujeme všech těch pět, šest řádků. Jen málokdy se totiž stává, aby tvůrci pro singleplayer a co-op multiplayer vytvořily dva odlišné příběhy! Tleskáme, a klaníme se. Jen aby ty dějové linky ale stály za to.

3.jpg4.jpg

Na závěr už jen dodáme, že kooperaci buete moci rozjet až se dvěma kamarády naráz, zatímco regulérní multiplayer na vás vyrukuje s klasickým, leč stále populárním Deathmatchem, doprovázeným lákavě znějícím Capture the Treasure. Jakkoliv se mi hra více hráčů k Uncharted nehodí, věřím (a doufám), že si s její implementací tvůrci hravě poradí a já se již za pár měsíců budu bít do hlavy, jaký jsem to byl hlupák a nedůvěřivec.

5.jpg6.jpg

P.S.: To nejdůležitější na závěr, nic z výše popsaného zatím není oficiální! Až na obrázky, které ostatně vypadají moc dobře na to, aby je někdo poslepoval na koleni.

Zdroj: CVG

Dostupné pro: PS3
Výrobce: Naughty Dog
Začátek prodeje: 16. října 2009
Váš názor Další článek: Nový Madden má sportovce na obálku

Témata článku: , , , , , ,