Uncharted 5 nečekejte, potvrzuje dabér Nathana Drakea

Znovu potvrzeno. Éra končí.

Dabér a herec Nolan North od počátků série hrál Nathana Drakea v sérii Uncharted, která postupně dobývala svět svým skvělým vyprávěním, filmovostí a perfektní rovnováhou mezi akcí, puzzly a objevováním. Představitel humorného a bezesporu charismatického protagonisty se nyní nechal slyšet, že na páté pokračování opravdu čekat nemáme. 

Herec, který měl na starosti zosobňování Nathana Drakea od roku 2007 přiznal, že pro něj bylo opravdu těžké o devět let později za sebou nechat spadnout oponu při Uncharted 4: A Thief´s End. Šlo prý o opravdu hořkosladkou zkušenost, ale návrat Nathana je dost nepravděpodobný.

"Spousta lidí by si ten návrat přála, ale tahle loď už prostě odplula. Je ale skvělé, že tolik fanoušků si stále pamatuje tuto skvělou sérii. Na začátku jsme ani netušili, že bude druhý díl. Potom vyšel a byli jsme si jistí, že přijde i třetí a čtvrtý. Nevěděli jsme, že to skončí až dokud jsme nezačali pracovat na čtyřce. Bylo to hořdkosladké rozhodnutí, ale jsem pyšný na to, co jsme vytvořili a pokud je tohle způsob, jakým se to Naughty Dog a Sony rozhodnou ukončit, nevadí mi to," řekl North.

Poslední díl z celé série si našel cestu mezi hráče v roce 2017, kdy Nathana Drakea v hlavní roli vystřídaly hrdinky Chloe Fraser a Nadine Ross v Uncharted: The Lost Legacy. Bývalá kreativní ředitelka Amy Henning ale tvrdí, že je stále spousta prostoru pro pokračování ve značce. Dočkáme se nakonec dalšího Uncharted s jinými protagonisty, nebo by měla série bez Nathana odejít na zasloužený odpočinek?

Diskuze (1) Další článek: Tvůrci slibují, že kampaň Star Wars Jedi: Fallen Order nebude krátká

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,