Underwater Wars zachraňuje mír

Ruští vývojáři Biart oznámili práce na akční hře Underwater Wars, v níž budete mít za úkol chránit křehký mír před teroristy jak na souši, tak i pod vodní hladinou. Do boje za mír se vrhnete s malou skupinkou pomocníků, která musí obstát v nepřátelském prostředí.

V nepříliš vzdálené budoucnosti, přibližně tak za pět let, se rozroste celosvětový problém rozvojových zemí, které se dostanou technologicky na dostatečnou úroveň pro ohrožení zbytku světa. Vy, jako zástupci elitní potápěčské jednotky USA, se budete muset vypořádat nejen s protivníky z Číny a KLDR, ale také nepřímo fanatiky ze Sýrie a Iránu. Všechny tyto strany se snaží narušit křehký celosvětový mír, přitom každá z nich na to má dostatek síly. Vašim úkolem bude v průběhu dvanácti náročných misí bojovat s nepřáteli jak na souši, tak i pod vodou, takticky využívat celý svůj tým a nenápadně chránit Zemi před zkázou.

 

I když je hra plánovaná až na rok 2009, tvůrci již spustili oficiální stránky, kde si můžete přečíst jak fiktivní historii, tak třeba bližší informace o vašich protivnících a členech vlastního týmu. Dozvíte se také specifikace herního engine, z nichž je znatelné, že hra bude i v době svého vydání vypadat dobře. Na bližší informace si však budete muset počkat.

Související informace (Underwater Wars):
Platforma
: PC, Xbox 360
Žánr: Taktická střílečka
Výrobce: Biart (
http://www.biart.us/)
Vydavatel: Biart (
http://www.biart.us/)
Homepage:
http://www.uwar-game.com
Předpokládané datum vydání: 2009

Zdroj: homepage

Diskuze (1) Další článek: Hitman zdarma ke stažení

Témata článku: , , , , , ,