PC | Xbox One | X360 | PS3 | Akce

Uniká obsah připravovaného Heists DLC do GTA Online

Na týmové loupeže netrpělivě čekáme už od vydání hry samotné. Nyní se můžete podívat, jaké novinky se v DLC objeví.

Oficiálně prozatím známe jen to, že se loupeže připravují a DLC vyjde v letošním roce. Pravděpodobně na jaře. Díky komunitě Funmw2 se nyní můžeme podívat i na únik obsahu, kde nechybí vybavení, nové zbraně, dopravní prostředky i obligátní plánovací nástěnka, kterou důvěrně známe z příběhové části.

Podle všeho tak budou mít týmy speciální vybavení, jako jsou vrtačky na otevírání sejfů, speciální zbraně, počítače pro hackery a další. Samozřejmostí jsou nová vozidla, motorky, vrtulník či letadlo. DLC by tedy mělo obohatit GTA Online také o pěknou řádku novinek mimo samotných loupeží, což rozhodně nemáme Rockstaru za zlé.

B-Rxqv0CUAEeOz-.jpg B-RxT5yCIAAhmb2.jpg B-Ry9M3CAAAzJ3D.jpg
B-RyCWCCYAAqxfm.jpg B-RygZZCcAAs0f_.jpg B-RyZmTCQAERhwo.jpg
B-RzgnlCcAA5CCe.jpg B-RzH-vCQAAKijR.jpg B-RzL8xCAAAZC08.jpg
B-RzT73CUAAFaO-.jpg B-UsW-lIQAEVldb.jpg

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: New Nintendo 3DS: prostě lepší (test)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,