Unikají první informace z očekávaného RPG Mass Effect: Andromeda

Na Redditu se objevila celá hrstka čerstvých informací o nadcházejícím návratu univerza Mass Effectu.

Klukům na Redditu se podařilo zjistit z důvěryhodných zdrojů spoustu informací o připravovaném titulu Mass Effect: Andromeda. Informace nejsou podle všeho ověřeny z více zdrojů, takže je musíme brát s menší rezervou, ale i tak to určitě stojí za to.

Ve hře by nás měli doprovázet dva společníci, a to blonďatá žena a Krogan. Všechny postavy budou mít k prozkoumávání prostředí také jetpack. Po grafické a vizuální stránce by měli být fanoušci určitě spokojeni. Očekává se zlepšení detailů, efektů a především animací obličejů.

Používat budete moci opět vychytávku jménem Omnitool, která vám bude umožňovat vytvářet štíty během boje a pomáhat i jinak, než jen hackováním terminálů.

Hlavní hrdina se bude jmenovat “Pathfinder“. Pojmenování je vcelku logické s ohledem na děj a hratelnost hry. Všechno je o hledání nového domova pro lidstvo, průzkum planet s galaxie. Samotná loď hlavního hrdiny se bude od Normandy podstatně lišit s přístupem do všech částí a možností ji i pilotovat. 

Informace jsou zatím nepotvrzené, takže si počkejme na oficiální spršku od BioWare a zatím jen doufejme, že jde o detaily pravdivé.

Diskuze (1) Další článek: Pohádkové RPG Stories: The Path of Destinies v traileru a galerii

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,