Uniklé dokumenty potvrzují vývoj Falloutu 4, zasazen bude do Bostonu

Pokud jste stále naštvaní z nedávného vtípku a webu, který mnohé nalákal na očekávané pokračování post-apokalyptického RPG ze série Fallout, máme pro vás dobré zprávy. Čtvrtý díl je opravdu ve vývoji.

Potvrzují to uniklé castingové dokumenty, které se webu Kotaku podařilo získat od jednoho z čtenářů. Dokumenty jsou pravé, popisují některé dialogy postav a především potvrzují zasazení do Bostonu.

I když se již delší dobu předpokládá, že Bethesda na čtvrtém dílu opravdu pracuje, teprve dnes narážíme na první reálné důkazy. A ačkoliv název „Fallout“ nikde v dokumentech nefiguruje, lze tam nalézt spousta odkazů na známé lokace a zasazení obecně. Je to Fallout 4.

Na druhou stranu nesmíme zapomínat, že mohou být mnohé detaily v dokumentech vytvořené speciálně pro casting a do výsledné hry se nakonec vůbec nedostanou. To platí nejen pro jména postav, jako je např. Preston Garvey, jenž vám zadává úkoly, tak především pro zasazení do Bostonu. Nakonec se můžeme dočkat zcela jiného prostředí, i když je to málo pravděpodobné.

Prozatím tedy nezbývá, než si počkat na oficiální oznámení a doufat, že dorazí brzy.

1386798505-casting-document-1.jpg 1386798505-casting-document-2.jpg

Váš názor Další článek: 8 nejlepších herních zařízení pod stromeček [Vánoce 2013]

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,