Unikly informace o zasazení čtvrtého BioShocku. Podíváme se na Antarktidu

Z podvodního města Rapture a přes Columbii v oblacích se přesouváme až na Antarktidu.

Novinář Colin Moriarty v pátek publikoval na platformě Patreon pro předplatitele jisté detaily o probíhajícím vývoji dalšího dílu BioShocku. Podle něj by se měl nadcházející počin odehrávat během šedesátých let minulého století ve fiktivním městě na Antarktidě.

Moriarty nám tvrdí, že příběh bude navazovat na linku z předešlých her a vývojáři z Cloud Chamber chystají titul vydat pravděpodobně v roce 2022. 

Bude se to odehrávat během šedesátých let v antarktickém městě s názvem Borealis,“ říká Moriarty. „Hra je vyvíjena pod krycím názvem Parkside... Vývojářský tým dostal neuvěřitelnou volnost k tomu, aby perfektně odvedl svou práci.“ Dále dodává: „Samotná hra se drží ve velkém utajení. Patrně si velmi dobře uvědomují, že po vydání bude srovnávána s dílem Kena Levina (tvůrce BioShocku).“ 

Vydavatelé z 2K v prosinci 2019 oznámili, že začaly práce na rozšiřování BioShock univerza, které mají pokračovat po několik následujících let. Na BioShocku 4 se podílí designér jedničky Jonathan Pelling, Hoagy de la Plante - tvůrčí režisér originálu nebo Scott Sinclair, který rovněž pracoval na prvním a třetím BioShocku. Některé další informace z dřívějška tohoto roku nám naznačují, že BioShock 4 bude plnohodnotnou open-world hrou. Nu necháme se určitě překvapit. 

Diskuze (1) Další článek: Recenze hry Disco Elysium - Final Cut. Detektivka, která by vydala na knižní sérii

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,