Unreal Tournament Configurator

S utilitami jako je UTC se v poslední době doslova roztrhl pytel. Aby také ne, umožňují pohodlnou konfiguraci hry ještě před jejím spuštěním a vy potom nemusíte složitě obíhat kdejaké zastrčené menu ve hře v domnění, zda jste nezapomněli změnit rozlišení či nastavit nižší detaily.
S utilitkami jako je UTC se v poslední době doslova roztrhl pytel. Aby také ne, umožňují pohodlnou konfiguraci hry ještě před jejím spuštěním a vy potom nemusíte složitě obíhat kdejaké zastrčené menu ve hře v domnění, zda jste nezapomněli změnit rozlišení či nastavit nižší detaily.

UTC je, jak již název napovídá, prográmek určený výhradně pro Unreal Tournamet – pro nastavení jiných her jej nemůžete využít. Pokud ale hrajete i něco jiného než UT, nemusíte si zoufat, protože podobné utilitky existují snad ke každé alespoň trochu oblíbenější hře, viz. nedávno zmíněný Half-Life Configurator.

Co tento prográmek dokáže? Jak můžete vidět z přiloženého obrázku, umí toho docela dost. Jeho autoři mezi zásadními vlastnostmi zmiňují:

  • nastavení způsobu renderování (software, OpenGL, Glide, Direct 3D)
  • zapnutí/vypnutí 32 bitových textur
  • změna kvality zobrazení skinů/textur
  • změna kvality zvuku od 8 kHz do 48 kHz
  • zapnutí/vypnutí instrukcí podporovaných novými procesory
Více vyčtete z přiloženého obrázku :-).

Unreal Tournament Configurator

Neručíme za správnou funkčnost programu.

Download v1.0 (1,22 MB) zde.

Diskuze (4) Další článek: Metal Gear Solid – kovová náhražka za cenu 2 CD

Témata článku: , , , ,