Update Halo 2 prostřednictvím služby Xbox Live! - již zítra

Zítřek, tedy 18. dubna 2005, by si měli v kalendáři tučným písmem označit všichni majitelé konzole Xbox, sci-fi střílečky Halo 2 a zároveň uživatelé Xbox Live!. Společnost Bungie totiž právě zítra plánuje spustit velký update pro Halo 2, který by měl přinést nejedno podstatné vylepšení.

Zásadního posunu vpřed se dočkají především zbraně; ne že bychom se dočkali přímo nových kousků, ale dojde k lepšímu vyvážení jejich účinnosti a dostřelu. Podstatná pro hratelnost bude i změna v otázce bojů na blízko - v mnohem větší míře by se nyní měla využívat pažba zbraně. Vesměs ale jde pouze o drobné detaily, stejně jako v případě vyladění multiplayeru - posílena totiž byla ochrana proti cheaterům.

  

Naštěstí se těchto vylepšení nedočkají jen uživatelé služby Xbox Live!, jak se původně zdálo. Podle nových informací by všechny tyto drobné updaty měly být i součástí chystaného datadisku. Nejste-li se svou konzolí připojeni k internetu, nezoufejte - když vše půjde, jak má, tak si budete moct své Halo 2 vylepšit již 28. června. Bohužel to už nebude zadarmo...  

Zdroj: GameSpot

Váš názor Další článek: Obrazovky na Nintendo DS mají konečně licencovaný patent

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,