UPDATE: Nová Onimusha je skoro jistá

Společnost Capcom má v rukávu zdá se ještě několik překvapení. Jedním z nich je i neohlášený titul, na který upozorňuje přes tajemnou internetovou stránku. Stránka je zvláštní tím, že se na ni objevují pouze číslovky. Momentálně se jedná o dvě. Před pár dny, tam bylo číslo 1560 a dnes se objevilo 1573, co to znamená? Pokud budeme pátrat v historii Capcom her, tak zjistíme, že v roce 1560 se odehrával první díl originální akční série Onimusha.

Aby toho nebylo málo, tak pokračování zavedlo hráče do roku 1573. Stále více si tedy myslíme, že Capcom ve svém vývojářském studiu chystá čtvrté pokračování. Už by bylo načase, protože poslední díl vyšel v roce 2006 pod názvem Onimusha: Dawn Of Dreams. Ruku do ohně bychom za to nedali, ale dá se přepokládat, že za pár dní se na tajemné stránce objeví číslovka 1582, jelikož právě v tomto roce se odehrával zmíněný třetí díl. Pokud se tak opravdu stane, tak hráči po celém světě mohou ukončit spekulativní debaty a začít se těšit na oficiální ohlášení.

Update: Tajemná stránka Capcomu stále víc a víc prozrazuje. Již se objevila třetí číslovka, kterou je 1582. Může se jednat o něco jiného než o akční sérii Onimusha? Nemyslíme si…

Zdroj: Examiner

 

Diskuze (6) Další článek: Doživotí kvůli ukradenému Playstationu

Témata článku: , , , ,