Update: Pátý Polda utíká do Ruska

Náš čtenář Jasper nás informoval, že se na oficiálním českém webu adventury Polda 5 objevily zajímavé informace. Pátý díl bude dodáván do Ruska a do konce prázdnin se má objevit mobilní hříčka na motivy zápletek s policistou Pankrácem.

Distribuční společnost Play Ten Interactive se rozhodla převést zatím poslední díl humorné adventury Polda do ruštiny a vyrazit s hrou na východní trhy. Podle všech informací by měla být ruská verze hotova v říjnu tohoto roku. Nezbývá tedy než čekat, jaký úspěch sklidí český humor za hranicemi. U nás by mezitím měla vyjít mobilní hra Polda 5 – sexy prší. Zatím se o ní však ví pouze, že by měla vyjít do konce prázdnin. Uvidíme tedy, zda se dočkáme pouze karet, nebo jich užijeme i v nějaké větší adventuře.

Update: Našim zázračným špionážním zdrojům se podařilo odhalit podstatu hry Polda 5 - sexy prší. Podle všeho by se mělo jednat o hru s příběhem, v níž se Pankrác snaži prostřednictvím karet dostat do postele trojici slečen. A znalci již vědí, že s každou výhrou v kartách se budou slečny odhalovat.

Související informace (Polda 5)
Platforma
: PC
Typ hry: Adventura
Výrobce: Zima Software (
http://www.zima-software.cz)
Distributor: Cenega (
http://www.cenega.cz)
Homepage:
http://www.polda5.cz
Recenze: http://www.doupe.cz/h/PChry/Ar.asp?ARI=112438&CAI=2126

Zdroj: Jasper, Polda5.cz

Diskuze (3) Další článek: Illusion Softworks tvoří hru pro PS3

Témata článku: , , , , , , , , , , ,