UPDATE: Pohledy z tropických ostrovů - Far Cry Instincts

Spolu s novými screenshoty z konzolové předělávky PC hitu Far Cry, dnes Ubisoft oznámil předpokládané datum vydání verze pro PS2 a Xbox. Konzolisté by se měli dočkat v září letošního roku, přičemž hratelnou ukázku spatří na americké výstavě E3, jenž se kvapem blíží (18. - 20. května v Los Angeles).

Far Cry Instincts, jak se bude titul jmenovat, přinese perfektní vizuální zpracování využívající možností daného hardwaru na maximum. Montrealská pobočka si vypůjčila od německých vývojářů z Cryteku jejich pokročilou technologii, která slavila úspěch na PC. V konzolové verzi tak nebudou chybět hlavní poznávací znaky Far Cry - perfektní umělá inteligence, realistická fyzika a možnost vidět vzdálené obzory.

Ubisoft řadí Far Cry Instincts spíše k Survival akcím, což je vzhledem k oblíbenosti tohoto žánru na konzolích celkem pochopitelné. Pohybovat se budete jak v lokacích známých z PC verze, tak v úplně nových, přičemž vaším hlavním úkolem bude zachránit Valerii a sám přežít na krásných, leč nebezpečných ostrovech. Stejně jako v originále, i v Instincts budete mít velkou volnost jak dosáhnout svých cílů; zda se vydáte po zemi, po vodě nebo vzduchem bude jen na vás. Ubisoft se netají tím, že by rád ještě rozšířil již tak širokou paletu činností, které můžete provádět. Kromě nezbytného skrývání před nepřáteli nebo jejich likvidace, tak budete moci použít i speciálních pastí.

 

 

 

UPDATE (1.6.) - Přinášíme vám dalších pět obrázků z tropického pekla, kterým si projdete ve Far Cry Instincts; předělávky PC hitu na konzole PS2 a Xbox. Při pohledu na perfektně osvětlenou scénu, detailní prostředí a vypiplané textury na postavách, musí být každému jasné, že tvrzení autorů "nepoznáte rozdíl mezi verzí pro PC a konzole" má přeci jen něco do sebe.

 

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Galerie: Hellgate: London - od tvůrců Diabla

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,