Update pro Elden Ring možná vyzradil připravované DLC. Zmiňuje 2 nové oblasti a podporu ray tracingu

Včera odpoledne vyšel Elden Ring ve verzi 1.07, která přináší spoustu balančních úprav. Po dlouhých měsících se hráči dočkali i změn ohledně PvP soubojů. FromSoftware se ale skrz ni možná podělil o víc, než původně zamýšlel. Moder Lance McDonald, který se velmi rád šťourá ve hrách tohoto studia, se na Twitteru podělil o informaci, že v souborech jsou zmínky o dvou nových mapách, které se ve hře dříve neobjevily. 

K tomu se přidává dataminer vystupující pod přezdívkou Sekiro Dubi. Dodává, že jedna z map má stejné označení jako velké Legacy dungeony. Druhá má pak úplně nové číselné značení. Kromě toho se také v souborech našly zmínky o podpoře ray tracingu

Fanoušci samozřejmě okamžitě začali spekulovat o brzkém oznámení DLC pro Elden Ring. Spousta z nich zmiňuje letošní The Game Awards. Geoff Keighley se přeci jen postaral o představení několika trailerů k Elden Ringu, takže by oznámení na jeho další akci dávalo smysl.

Pokud to ale nebude tato akce, tak je jen otázkou času, než na nějaké novinky v souvislosti s Elden Ringem dojde. FromSoftware se totiž po vydání nijak netajil tím, že má v plánu tento nádherný svět rozšiřovat, a to nejen v herním světě, ale i v dalších oblastech zábavního průmyslu. 

Zdroj: Reddit 

Váš názor Další článek: Temná fantasy akce Witchfire se přesouvá na příští rok. Vývojáři mění základní prvek celé hry

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,