UPDATE: Služba Good Old Games končí

UPDATE: Redaktoři portálu Shacknews kontaktovali provozovatele serveru Good Old Games, jehož mluvčí jim sdělil, že dané prohlášení v žádném případě neznamená, že je s GOG.com ámen. Stále častěji se tak spekuluje o tom, že je "ukončení provozu" pouze způsob, jakým se CD Projekt rozhodl stopnout beta provoz. Fanoušci a zákazníci se nicméně shodují na tom, že jde o hodně stupidní přístup.

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Digitální distribuční služba GOG.com, kterou od roku 2008 provozovala společnost CD Projekt, to má podle všeho spočítané. Katalog na oficiálních stránkách totiž vystřídalo prosté tiskové prohlášení, podle nějž je na čase tuhle srandu zabalit.

"V poslední době jsme se museli zamyslet nad tím, zda-li jsme schopní GOG.com v současné podobě provozovat i nadále," dočteme se ve zprávě. "Řesili jsme to nějakou chvíli a naneštěstí jsme dospěli k závěru, že GOG.com v aktuální formě zkrátka nemůže pokračovat."

Provozovatelé sice následně poděkovali za veškerou podporu, avšak pozapomněli zmínit jak to bude s tituly, které mají hráči zakoupené, ale nestihli si je doposud stáhnout. Řešení bychom se prý měli dočkat v průběhu příštího týdne.

Zdroj: Oficiální stránky

Diskuze (7) Další článek: Last Guardian s podporou Move?

Témata článku: , , , , , , ,