UPDATE: Studio Relic ztratilo svého designera

UPDATE: Byl zřízen speciální účet "The Brian Wood Memorial Trust", na nějž můžete již nyní posílat peníze. Veškeré vybrané peníze se dostanou k manželce zesnulého designera, Erin, které by se mělo již brzy narodit Woodovo dítě. Přispívat můžete zde.

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Tvůrčí studio Relic Entertainment, jež slaví úspěch se strategickými sériemi Company of Heroes a Warhammer 40,000: Dawn of War, v pátek za tragických okolností přišlo o schopného designera, Briana Wooda, který zemřel při autonehodě.

Do Woodova auta, v němž seděl se svou těhotnou ženou, narazil opilý řidič SUV a herního vývojáře na místě zabil. Z dostupných informací vyplývá, že Wood před nárazem auto stočil tak, aby protijedoucí vůz narazil do jeho strany, čímž své manželce a dítěti zachránil život.

"Včichni policisté mi říkali, že kdyby do nás to SUV narazilo čelně, všichni bychom zemřeli," uvedla zdrcená Erin Wood. "Brian proto na poslední chvíli prudce dupnul na brzdu a stočil vůz doprava, aby v cestě SUV byla jeho strana auta. To mě a miminko zachránilo."

Předběžná policejní zpráva uvádí, že si řidič SUV snažil sundat svetr a řízení přenechal spolujezdci. Oba srážku přežili avšak jejich kamarádi sedící vzadu takové štěstí neměli. Řidič už byl obviněn z trojnásobného zabití a ublížení na zdraví a to samé nejspíš čeká i spolujezdce.

Zdroj: Destructoid

Diskuze (2) Další článek: Nabídne Torchlight 2 i PvP?

Témata článku: , , , , , ,