UPDATE: Zaklínač zahalen do zlata

Zahraniční herní server GGmania včera informoval, že nadmíru očekávané polské RPG The Witcher (Zaklínač) konečně dosáhlo statutu GOLD, a bylo odesláno do výroby. Ostatně, není se čemu divit, vezmeme-li v potaz, že je datum vydání hry v některých teritoriích naplánováno již na 26. října. I přesto však tuto informaci nelze považovat za oficiální, neboť se stále čeká na tiskovou zprávu, která by vše potvrdila.

Jak mnozí z vás jistě tuší, hra samotná vám představí rozsáhlé univerzum, v němž se najde místo nejen pro tajemné Zaklínače, kteří mají za úkol ochraňovat slabé lidské plémě, ale rovněž pro kreatury nejrůznějšího vzezření, již musí být bez milosti vyhubeny. Vám, hráčům, bude svěřen život právě jednoho ze zbylých zaklínačů, přičemž se do děje ponoříte právě ve chvíli, kdy je napadena pevnost této kasty bojovníků – Kaer Morhen. Postupem času se dozvíte o tajemném proroctví, které předpovídá konec vašeho světa a zjistíte, že se začíná pomalu, ale jistě, naplňovat. Nacházíte se na začátku zuřivého závodu s časem i s nepřáteli, který si nemůžete dovolit prohrát.

Update: Dnes opravdu dorazila oficiální tisková zpráva společnosti CD Projekt, v níž je potvrzen zlatý status Zaklínače, stejně jako oficiální datum uvedení na český trh. Jak jsme již dříve informovali, dočkáte se hry v české verzi bez cenzury, jak se ostatně můžete přesvědčit z nových obrázků.

  

Související informace (The Witcher):
Platforma: PC
Žánr: RPG
Výrobce: CD Projekt Red Studio (
http://www.cdprojekt.info)
Vydavatel: Atari (
http://www.atari.com/)
Distributor v ČR: CD Projekt (
http://www.cdprojekt.cz)
Homepage:
http://www.thewitcher.com/
Předpokládané datum vydání: 26. října 2007

Zdroj: GGmania, TZ

Diskuze (1) Další článek: Recenze: ArmA: Queen’s Gambit – lépe a radostněji

Témata článku: , , , , , ,