Upírský Bloodhunt se vrátí na konci dubna. Tentokrát se do Prahy vydáme v plné verzi na PC i PlayStation 5

Po několikaměsíční odmlce tady máme novinky o battle royale ze světa World of Darkness. Mezi upíry se opět vydáme na konci dubna.

Upírský battle royale Bloodhunt jsme si na konci minulého roku zahráli na PC v předběžném přístupu na Steamu. Hra měla ještě do konce roku vyjít v plné verzi i na PlayStation 5, ale přišel odklad a studio Sharkmod na několik měsíců vypnulo servery. Po uzavřeném testování, které probíhalo minulý týden, tady máme konečně pořádnou novinku. Bloodhunt v plné verzi vyjde 27. dubna na PC i na PlayStation 5.

Stále platí, že Bloodhunt je free-to-play battle royale hra, ve které si skrz mikrotransakce můžete pořídit jen kosmetické doplňky. V nočních ulicích Prahy se budete snažit přežít jako poslední. Kromě střelných zbraní můžete využít i upírských schopností, které jsou unikátní pro každý klan. 

Na PlayStationu 5 si budete moci vybrat ze dvou nastavení. S quality módem Bloodhunt poběží v rozlišení 4K při 30 FPS. Performance mód pak rozlišení sníží na 1440p, ale počet snímků za vteřinu vytáhne na 60. 

Zdroj: PS.Blog

Váš názor Další článek: Matcho je kombinací střílečky a žánru spoj 3. Český FiolaSoft konečně představuje svoji novinku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,