Upravená kamera v P.T. ukázala, že duch vás stále pronásleduje

Pokud jste si zkusili zahrát P.T., mohli jste mít špatný pocit, že Lisa je právě za vámi. Měli jste ho, protože opravdu byla.

P.T. byla demo ukázka nikdy nevydaného Silent Hillu, která si vysloužila obrovskou pozornost hráčů. Jenom tuto ukázku si stáhlo přes milion milovníků hororového žánru a je tak obrovská škoda, že na plnou hru nakonec nikdy nedošlo. Fanoušci tehdy zrušení projektu oplakali a i po letech se jim daří nalézat nové znepokojivé informace. 

Jak se totiž ukázalo díky obelstění herní kamery, váš úhlavní nepřítel a hlavní zdroj děsu jménem Lisa je neustále za vámi. Na každém kroku, při každém pohybu a po každém otočení. Podařilo se na to přijít jednomu ze známých autorů obsahu na YouTube, který se specializuje právě na práci s počítačovými hrami. Často si je upravuje k obrazu svému a teď odhalil tajemná zákoutí P.T.

"Pomalu jsem pracoval a hledal užitečné střípky kódu P.T. po celé měsíce. Většinou jsem tím zabil několik hodin týdně a neměl žádný úspěch. Teď jsem ale konečně odhalil funkci zoomu při stisknutí R3. Odstranil jsem celý kód, který přizpůsobuje kameru a nahradil ho vlastním. Opatchoval jsem hru, aby si neustále myslela, že držím R3 a tím jsem mohl stále pohybovat kamerou dle libosti," sdělil Lance McDonald.

"V P.T. je běžné, že slyšíte děsivé zvuky, nebo vidíte podivné stíny. Jako kdyby Lisa byla přímo za vámi. Když se ale otočíte, nic tam není. Upravil jsem hru tak, aby se hráč mohl podívat za sebe aniž by se otočil a..." popsal svůj objev na Twitteru.

Hráli jste P.T. a napadlo vás něco podobného?

Váš názor Další článek: Podívejte se na nejlepší stovku hráčů ve FIFA 20, na špici vévodí Messi

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,