Upravte si SiN Episodes podle sebe

Od minulého čtvrtka je k dispozici balík programovacích a editovacích nástrojů pro první epizodu SiN Emergence od Ritualu. SiN Episodes Software Development Kit (SDK) je šířen zdarma po distribuční síti Steam pro všechny majitele první Epizody s operačním systémem Windows 2000 nebo XP. Mezi jeho funkcemi nechybí klasické prostředky pro úpravu a tvorbu nových levelů pro singleplayer včetně ukázek náročnějších scriptů řízení auta (Jessica Cannon) nebo spouštění vojáků po lanech, které jsou obsaženy ve třech ukázkových mapách.

  
Přestřelka v lobby * Arena level Vertigo * Vertigo v akci

Společně s uvolněním SDK spustil Ritual vlastní open-source encyklopedii Editing Wiki, která obsahuje informace a praktické ukázky editování map první SiN epizody, Star Trek Elite Force II a Heavy Metal FAKK2. Pokud chcete její informace upravovat či do ní vkládat nové poznatky, můžete tak činit po registraci, podobně jako Ritual Editing Fóru. Kromě obvyklých singleplayerových map podporuje SDK i tvorbu a úpravu Arena levelů. Arena Mode je oficiální mod epizody Emergence, který je od konce června k dispozici na Steamu. Nahrazuje multiplayerovou hru, která se objeví až v druhé Epizodě. Princip Areny spočívá v co nejdelším přežití v některém ze skirmishových levelů, kde je bodově ohodnocen čas, který zůstáváte naživu.

  
Arena level Turbina * SinTek troop mrtvý, v pozadí automat s fialovou limonádou * Typická Office

Čím vyšší obtížnost zvolíte, tím je šance na lepší ohodnocení samozřejmě větší. Personal Challenge System (využitý už v Emergence) ale upravuje úroveň výzvy nepřetržitě po celou hru v závislosti na výkonech, které předvedete. Dva hráči, kteří zvolí stejnou výchozí obtížnost a vydrží naživu stejně dlouho, tak získají různý počet bodů. Arena také umožňuje nahrávat dema se záznamy vašich akcí a ukládat rekordní časy jednotlivých levelů na herním serveru.

Související informace (SiN Episodes: Emergence):
Žánr: Epizodická FPS
Výrobce: Ritual Entertainment
Distributor: Valve
Homepage hry:
www.sinepisodes.com
Recenze hry:
http://www.doupe.cz/h/PChry/Ar.asp?ARI=114253&CAI=2126
Koupit hru na shop.doupe.cz

Zdroj: Ritualistic

Váš názor Další článek: Recenze: Fallen Lords - nebe, peklo, očistec

Témata článku: , , ,