Pavel Kadeřábek (Hoffenheim) – 79.  Ke stálicím německé Bundesligy patří také Pavel Kadeřábek. Ten se letos s Hoffenheimem představil i v Lize mistrů, kde se šestadvacetiletý Kadeřábek prosadil i gólově. V reprezentaci si drží pevné místo. Foto: Profimedia.cz
 Marek Suchý (Basilej) – 77.  V reprezentační stoperské dvojici má nyní nejsilnější pozici Ondřej Čelůstka. Po jeho boku může nastoupit Tomáš Kalas, Jakub Brabec nebo třeba Marek Suchý z Basileje, jenž byl pod předešlým koučem Karlem Jarolímem dokonce reprezentačním kapitánem. Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia
 Roman Hubník (Plzeň) – 74.  Když se reprezentace ujal Jaroslav Šilhavý, snažil se jej zlanařit k návratu. Roman Hubník už ale reprezentační dres nenavlékne a nadále se bude soustředit jen na výkony s Viktorkou. I v 34 letech patří k nejlepším ligovým stoperům. Foto: Profimedia.cz
 David Limberský (Plzeň) – 76.  V reprezentaci nepokračuje už ani David Limberský. Tomu je dokonce už 35 let, stále si však udržuje vysokou výkonnost a patří ke klíčovým hráčům plzeňské Viktorky. Foto: Profimedia.cz
11
Fotogalerie

V bráně Pavlenka, v útoku Schick. Toto je nejsilnější český tým ve hře FIFA 19

Petr Čech byl dlouhá léta jedním z nejlépe hodnocených gólmanů ve hře FIFA od EA Sports. Letos se však už mezi elitu nevešel a dokonce se nedostal ani do nejsilnějšího českého týmu.

Česká reprezentace se zase zvedá. Nový kouč Jaroslav Šilhavý dokázal sestavit velmi dobře fungující tým. Jak by ale vypadalo, kdyby nejsilnější český výběr stavěli tvůrci hry FIFA 19? Kdo by se do něj dostal? To se dozvíte v následujících kapitolách.

Pokračování 2 / 12

Jiří Pavlenka (Brémy) – 82

Jiří Pavlenka Brémy.jpg

Stejně vysoké hodnocení má i Petr Čech. My jsme ale do výběru zařadili mladšího Jiřího Pavlenku, jenž září v bundesligových Brémách a dokonce se znovu spekuluje o jeho odchodu do Barcelony.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 3 / 12

Pavel Kadeřábek (Hoffenheim) – 79

Pavel Kadeřábek Hoff 4.jpg

Ke stálicím německé Bundesligy patří také Pavel Kadeřábek. Ten se letos s Hoffenheimem představil i v Lize mistrů, kde se šestadvacetiletý Kadeřábek prosadil i gólově. V reprezentaci si drží pevné místo.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 4 / 12

Marek Suchý (Basilej) – 77

Marek Suchý Pavel Mazáč  CNC  Profimedia.jpg

V reprezentační stoperské dvojici má nyní nejsilnější pozici Ondřej Čelůstka. Po jeho boku může nastoupit Tomáš Kalas, Jakub Brabec nebo třeba Marek Suchý z Basileje, jenž byl pod předešlým koučem Karlem Jarolímem dokonce reprezentačním kapitánem.

Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Pokračování 5 / 12

Roman Hubník (Plzeň) – 74

Roman Hubník.jpg

Když se reprezentace ujal Jaroslav Šilhavý, snažil se jej zlanařit k návratu. Roman Hubník už ale reprezentační dres nenavlékne a nadále se bude soustředit jen na výkony s Viktorkou. I v 34 letech patří k nejlepším ligovým stoperům.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 6 / 12

David Limberský (Plzeň) – 76

David Limberský Plzeň 4.jpg

V reprezentaci nepokračuje už ani David Limberský. Tomu je dokonce už 35 let, stále si však udržuje vysokou výkonnost a patří ke klíčovým hráčům plzeňské Viktorky.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 7 / 12

Theodor Gebre Selassie (Brémy) – 76

Theodor Gebre.jpg

Dvaatřicetiletý rodák z Třebíče umí zastat více postů. Nejlépe se cítí na pravém kraji obrany, umí však hrát i nalevo, ale také na kraji záložní řady. Tam už nastoupil i v reprezentaci a s Pavlem Kadeřábkem vytvořil dobře fungující duo.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 8 / 12

Vladimír Darida (Herta) – 78

Vladimír Darida Herta 2.jpg

Dlouhou dobu byl nepostradatelným členem základní sestavy reprezentace. Ze hry ho však vyřadilo zranění a nový kouč Šilhavý do středu zálohy začal stavět trio Souček, Pavelka a Dočkal. V Hertě Berlín už si Darida své místo získal zpět, dokáže to i v reprezentaci?

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 9 / 12

Antonín Barák (Udine) – 77

Antonín Barák Austrálie  Pavel Mazáč  CNC  Profimedia.jpg

Ještě loni byl klíčovým hráčem Udine a zajímaly se o něj přední italské kluby. Jenže letos čtyřiadvacetiletý Antonín Barák moc nehraje, v aktuálním ročníku Serie A zasáhl jen do osmi zápasů, což je špatná zpráva i pro českou reprezentaci.

Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Pokračování 10 / 12

Jakub Jankto (Sampdoria) – 76

Jakub Jankto Sampdoria.jpg

Za Udine loni hrál také Jakub Jankto. Ten však v létě změnil dres a zamířil do Sampdorie. Jenže v týmu nemá nejsilnější pozici a do hry naskakuje převážně jako střídající hráč. Pro reprezentaci je však nadále velmi důležitý.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 11 / 12

Patrik Schick (AS Řím) – 77

Patrik Schick Michal Beránek  CNC  Profimedia.jpg

V minulých dnech se spekulovalo o jeho odchodu, Patrik Schick však v AS Řím nejspíš zůstane. V reprezentaci pálí ostrými, začne se častěji prosazovat i v klubu?

Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Pokračování 12 / 12

Matěj Vydra (Burnley) – 75

Matěj Vydra Czech News Center, a.s.Martin Sekanina  CNC  Profimedia.jpg

Před sezonou přestoupil za více než 12 milionů eur z Derby do Burnley. Jenže v aktuálním ročníku Premier League zasáhl jen do osmi zápasů, v nichž dal jednu branku. V národním týmu má však docela důležitou roli.

Foto: Czech News Center, a.s. / Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Doporučujeme

Články odjinud