V Brně se opět sejdou herní tvůrci

Máme tu čest oznámit vám že v moravské metropoli proběhne již pátý ročník konference středoevropských tvůrců elektronické zábavy – Game Developers Session. Zmíněné setkání je určeno všem zájemcům o tvorbu her všech žánrů a pro všechny platformy. Počet míst pro uchazeče je ovšem omezen na „pouhé“ čtyři stovky. Pokud máte o účast na GDS07 zájem navštivte co nejdříve server ČeskéHry.cz – jenž celou akci organizuje – a zarezervujte si místo včasnou registrací.

Stejně jako každý rok, i letos je pro akci připravena řada zajímavých přednášek vedených zkušenými odborníky, přičemž řeč nebude jen o samotném programování her, ale rovněž o jejich navrhování, 3D modelování, animaci, či hudební složce. Stále důležitější místo ve vývoji zabírá i management a financování, takže bude věnován prostor i této problematice.

Součástí letošního vývojářského setkání bude i tradiční prezentace komerčních a nezávislých herních projektů, které byly dokončeny minulý rok. Přítomnost přislíbili lidé z Bohemia Interactive, Altar Games, Black Element, či Mindware Studios, přičemž nejlepší z nich budou, v rámci doprovodné akce v klubu Mersey, odměněni hodnotnými cenami od Illusion Softworks.

Na konec ještě dodám fakta nejdůležitější. Letošní ročník Game Developers Session 2007 se bude konat ve dnech od 11. – 13. května v brněnském kulturním domě Rubín.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Transformers se představují trailerem

Témata článku: , ,