PC | Xbox One | X360 | PS3 | Akce

V červnu vyjde velké rozšíření pro GTA Online s tunou obsahu

Hráči GTA Online se mohou začít radovat. Brzy vyjde nové rozšíření, které bude jedno z největších, co zatím na hru vyšlo.

Podle Rockstaru se rozšíření bude jmenovat Further Adventures in Finance and Felony a jak název napovídá, hráčům dá možnost stát se ultimátním králem všech kriminálníků. Tedy spíše jejich ředitelem. A jelikož každý správný ředitel potřebuje vlastní kancelář, hráči ji dostanou. Spolu se speciálním skladem, kde budou skladovat a prodávat zboží. V neposlední řadě pak dostanou nové auto jménem Pegassi Reaper. S tím vším budou ovládat svoji kriminální organizaci a bojovat s konkurenčními gangy.

GTA Online: Further Adventures in Finance and Felony vychází 7. června. Trailer vyjde příští týden. 

gta_online2.jpggta_online3.jpg

 

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (5) Další článek: Na internetu se objevily spekulace týkající se červnových her PS Plus

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,