V české kovárně vznikla Kratova sekera. God of War Ragnarök také přivítal očekávaný foto mód

Jen málokteré české zastoupení světových vydavatelství si dá práci navíc a s vydáním novinky připraví něco extra. Tentokrát si pochvalu zaslouží český PlayStation a kovárna Hefaistos, kde k příležitosti vydání God of War Ragnarök vznikla Kratova sekera Leviathan. Trpaslíci Sindri a Brok nebyli k nalezení, a tak se práce musel ujmout českokrumlovský kovář Pavel Tröster. Na proces se můžete podívat ve videu. To vám může pomoct s vítězstvím v aktuální soutěži, kterou český PlayStation pořádá. Stačí odhadnout, kolik Leviathan váží a můžete získat exkluzivní merch a kredit na svůj PS účet. 

Další oznámení, tentokrát už přímo od vývojářů, představuje foto mód, který už nyní může používat každý. Vývojáři zmiňují, že už v minulém díle je fanoušci dokázali překvapit, jak kreativní snímky zvládají tvořit, a ani tentokrát to určitě nebude jinak. Kromě toho, že si můžete nastavit úhel kamery a její vlastnosti podle svého gusta, máte možnost upravovat i výrazy postav. Do tohoto výčtu spadá Kratos, Atreus, Freya, Brok, Sindri, Týr, Angrboda, Thor a Thrúd. 

Pokud na druhou stranu nechcete mít na svém snímku žádné postavy, tak i ta možnost tady je. Výsledek si pak můžete dozdobit různými rámečky nebo logem hry. V galerii nahoře najdete pár ukázek, které mezi hráče vypustili vývojáři. 

Váš názor Další článek: Dead Island 2 v nové ukázce nešetří brutalitou a odhaluje sběratelskou edici

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,