V Číně použili Gabea Newella jako modela na obal spodního prádla

Gabe Newell je jedním z nejvýznamnějších mužů v historii herního průmyslu. A jak se zdá, tak v Číně by to mohl být i průmysl módní.

Kdybychom měli vypsat deset míst, na kterých bychom čekali Gabea Newella, hned vedle studia zabývajícího se tvorbou Half-Life 3 bychom nejspíše napsali obal spodního prádla. Radši bychom se ale mýlili s Half-Lifem. Čínský výrobce spodního prádla si z nějakého důvodu vzal do hlavy, že bude skvělým marketingovým tahem plácnout Newellův obličej na modela pro trenýrky. Jestli ani toto není důvod proč je internet skvělý, tak asi žádný neexistuje.

69dcc6b0-80ba-4e0f-ac6b-941c0a96e183

Už samotná značka spodního prádla přitom s názvem Long Dian (zkráceně i na obalu LONGD) působí tak trochu jako anglický vtípek, vzhledem k tomu, že jako "Long D" se dá označit dlouhé přirození. Samozřejmě, že Newell asi nejezdí do Číny dělat modela pro spoďáry a hned při prvním pohledu je každému jasné, že si tvůrce tohoto klenotu nedal moc záležet s hledáním. Stačí napsat Newellovo jméno do vyhledávače, vzít jeden z prvních obrázků, co na vás vyskočí a přidělat ho ve Photoshopu na cizí tělo. A...voila! Teď jen zbývá autorovi doufat, že šéf Valve nesáhne po žalobě.

Doufejme, že po objevení svého nového potenciálu se Gabe nevrhne do světa modelingu na úkor Steamu a potenciálních projektů Valve. 

Váš názor Další článek: Vampire The Masquerade: Bloodlines 2 - návrat upírského kultu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,