V definitivní edici GTA The Trilogy se našel i nedokončený VR mód

Rockstar se sice snaží napravovat škody, které napáchal nepovedený remaster trojice dílů GTA. Objevila se ale další věc, kterou v něm vývojáři zapomněli.

Katastrofální vydání remasterů GTA The Trilogy bude herní komunitou rezonovat ještě dlouho. Hry několik dní byly na PC nedostupné, a to kvůli tomu, že v souborech byly věci, které ve finálních verzích být neměly. Mezi ně patří například vystřižené písničky z rádií nebo Hot Coffe mód ze San Andreas. Ben Turpin, který pokrývá novinky od Rockstar Games, na svém Twitteru ukázal, že součástí trilogie je i nedokončený mód pro hraní ve virtuální realitě

Můžete se tak na svět GTA dívat z pohledu první osoby, což podle ukázky funguje docela dobře. Kolize modelů a animace ale nefungují tak, jak mají. Vůbec bychom se nedivili, kdyby fanoušci tento mód vzali do vlastních rukou a postarali se o jeho dokončení. Jen aby opět nepřišel Rockstar a práci fanoušků nezatrhl, jako se to už několikrát stalo u jiných modifikací. 

GTA se nicméně do virtuální reality podívá i oficiální cestou. Na nedávné prezentaci Oculus Connect bylo oznámeno, že se pracuje na VR verzi San Andreas. Na rozdíl od těchto remasterů ale vzniká znovu úplně od základu, takže by to s ní nemuselo dopadnout tak špatně jako s touto trilogií.

Zdroj: Wccftech

Váš názor Další článek: Válečná strategie Men of War dostane v příštím roce pokračování

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,