PC | X360 | PS3 | Akce | DLC

V DLC k Arkham Origins se podíváme na zrození Batmana

Dodatečný obsah, který vyjde na 20 dolarů, vám umožní se podívat na počátky Batmana a jeho představitele Bruce Wayna. A to není vše.

Producent hry Guillaume Voghel prozradil v rozhovoru pro Eurogamer, že nás Initiation DLC zavede na začátek Waynova dobrodružství a provede nás výcvikem, který Batman musel podstoupit předtím, než se stal netopýřím mužem. Učit vás bude tajemný nindža Kirigi, který trénoval i úhlavního nepřítele ušatce, Ra's al Ghula a jeho ligu asasínů. Poprvé se tak se sérií Arkham podíváme mimo Gotham, a to do hor někde v Asii. Také máte příjemný filmový vibe z Batman Začíná?

Voghel také prozradil pár zajímavých informací o hře samotné. Kampaň by nám včetně nepovinných misí měla zabrat něco kolem 12 hodin, navíc ale nabídne novou úroveň obtížnosti, která vám pořádně zabrnká na nervy. Mód s názvem I Am The Night vás při opětovném průchodu hrou opravdu prověří, protože nabídne jediný život a žádné ukládání.

1377114525-6.jpg 1377114527-1.jpg 1377114529-3.jpg

Initiation DLC k Batman: Arkham Origins bude dostupné již 25. října na platformy PC, PlayStation 3, Wii a Xbox 360 za zmíněných 20 dolarů.

Váš názor Další článek: EA zavírá mobilní divizi, která vyvíjela hry pro smartphony a tablety

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,