V EA se už zase propouštělo

Podle zprávy portálu Shacknews společnost Electronic Arts snížila počet zaměstnanců ve svých studiích o víc jak stovku. Většina výpovědí se prý týkala celků EA Canada a Black Box, konkrétně týmů v pozadí Skate 3 a NBA Elite 11, avšak svou troškou do mlýna museli "přispět" také lidé v pozadí EA Sports Active.

Propouštění firma sice potvrdila již dříve serveru Joystiq, nicméně mluvčí tehdy odmítl prozradit kolik lidí bylo odejito a odkud. "Jak asi víte, sezónní propouštění po vydání velkých her je běžnou záležitostí prospěšnou pro byznys," uvedl Jeff Brown z EA.

"Jelikož spousta našich her vychází právě v posledním čtvrtletí kalendářního roku, velikosti tvůrčích týmů v tomto období logicky kolísají. EA je nicméně neustále rostoucí firmou a celá řada našich studií se aktuálně shání po talentovaných vývojářích."

Pro úplnost ještě dodejme, že je to už poněkolikáté, co se vedení Electronic Arts tento rok uchýlilo k propouštění, a potřetí v řadě, co vedení firmy rozdávalo výpovědi v této části roku.

Zdroj: Shacknews

Váš názor Další článek: Metro 2033 zlevnilo na 10 euro

Témata článku: , , , ,