V God of War je tajemství, které ještě nikdo neobjevil, tvrdí studio

Podle kreativního ředitele studia Santa Monica, Coryho Barloga, je v God of War stále ještě ukryté něco, co zatím nikdo z více než pěti milionů hráčů na světě neodhalil.

God of War nabízí fantastický svět plný naplňujícího objevování, který hráči vzali útokem a snažili se z něj vytěžit absolutně každičký kousek infomace nebo odměny, co se dal. Cory Barlog ale odhalil, že ani po měsíci a půl není na světle světa všechno, co do hry tvůrci schovali.

"Věřil jsem, že malá hra, kterou jsme skryli ve sběratelské edici dá hráčům na chvíli zabrat. Myslím, že jediné, čeho si nevšimli je, že figurky Broka a Sindriho mají na spodku malé značky. Cílem bylo dát je na správné místo na mapě a putovat nimi až do místa, kde by mezi figurkami našli poklad. Takové tajemství se mi opravdu líbilo a museli jsme to držet v tajnosti i před většinou týmu, aby se to nedostalo na veřejnost," řekl Barlog o hádance, kterou ukryl s týmem do sběratelské edice. 

Co je ale důležitější, ve hře samotné ještě zůstává něco neodhaleného. "Vždycky jsem si říkal, že lidé všechno odhalí během pár hodin a už jenom to, že i po týdnu ve hře zůstávaly věci, které nikdo nenašel bylo působivé. Je to jako s videem nukleárního odzbrojení z Metal Gearu, které jsme nakonec viděli dost možná jenom díky bugu. Nemyslím, že je to něco tak úžasně zahrabaného pod povrchem, ale jsem si dost jistý, že zatím nikdo si toho nevšiml. Na internetu o tom totiž není žádná zmínka," zůstává Barlog tajemný ohledně neodhalené záhady.

Co podle vás může být skrytého v God of War, že to ještě nikdo neobjevil? Budete se teď snažit ve hře tajemství hledat? 

 

Diskuze (7) Další článek: Sci-fi střílečka Anthem na sebe upozorňuje krátkým videem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,