V GTA 5 si můžete zaběhat v kůži Yettiho, stačí najít rostlinu

Specifické rostliny ve světě GTA 5 dokážou proměnit postavu na množství rozličných zvířat. Teď ale přišel těžký kalibr.

Uživatel Redditu s nickem rkRusty pořádně prohledal mapu světa a našel poslední zlatý Peyote, který promění hráče na bájného Yettiho, se kterým můžete chvíli terorizovat okolí. Ve videu níže je k videí i konkrétní místo, kde rostlinu můžete nalézt.

Tak jednoduché to ale není. Aby se finální rostlina vůbec objevila, musíte dokončit příběh, najít všechny Peyote rostliny na mapě a splnit misi The Last One bez toho, abyste zabili Yettiho. Poté musíte hrát hru v úterý mezi půl šestou a půl devátou ráno za mlhavého počasí, a teprve tehdy kýženou rostlinu najdete.

Mohlo by vás zajímat

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: Podívejte se, jak funguje kooperace v konzolovém Divinity: Original Sin

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,